Horizon11 | Over ons
159
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-159,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,columns-3,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Over ons

Exploring Opportunities | Innovation | Impact | People | Planet | Profit

Ons Team

We zijn een uniek team van door de wol geverfde veranderaars, elk met meer dan 20 jaar ervaring. Ons team bestaat uit generalistische specialisten uit diverse vakgebieden en sectoren. We delen een passie voor ontwikkeling, groei en het realiseren van dromen met als gezamenlijk doel de wereld waarin we leven te verbeteren.

4
Linda van Aken
HR en Talent
7
Bas Allart
Innovatie Strategie
3
Lodewijk Kleijn
Organisatie Verandering, Bruggenbouwer Binnen en Tussen Ondernemingen
5
Richard van de Merwe
Organisatie en Leiderschap Ontwikkeling
6
Desh Ramnath
Visie- & Strategieontwikkeling
2
Marcel Ribbens
Marketing en Sales
1
Paul Rulkens
High Performance Teams
Don Spierenburg_website
Don Spierenburg
Business model innovatie en educatie

Linda van Aken

HR en Talent

Hoe haal je meer winst uit je team? Hoe creëer je werkelijk eigenaarschap?

Werken vanuit verbinding en met positieve energie, dat is waar Linda voor staat en wat ze doet. Haar ervaring in verandertrajecten als transitie manager en HR Director zet ze hierbij in. Bij o.a. Westland Infra en Juva gaf Linda op eigen wijze invulling aan de veranderende behoefte aan samenwerkingsvormen, zowel intern als met de klant. Door technieken toe te passen zoals Deep Democracy en door de medewerker als ultieme resource altijd op de eerste plaats te zetten.

Bas Allart

Innovatie Strategie

Bas Allart is innovatie en startup expert met een bewezen trackrecord in het aanjagen, bouwen en leiden van succesvolle innovatie samenwerkingen. Samenwerking is cruciaal voor innovatie succes en impact. Bas werkte voor en met honderden startups, mkb, multinationals en (kennis) organisaties in uiteenlopende sectoren (o.a. groene chemie, health, it&data, duurzaamheid, sport, horti, biobased economy, water, bouw). Hij is daardoor als geen ander in staat om vaak complexe innovatie uitdagingen te vertalen in een concrete en succesvolle strategie. Als medeoprichter van HortiHeroes is hij inmiddels ook een bekende in de food & flower industrie.

Lodewijk Kleijn

Organisatie Verandering, Bruggenbouwer Binnen en Tussen Ondernemingen

Soms zijn projecten zo uitdagend dat alle experts het erover eens zijn dat de kans op slagen vrijwel nihil is. Dan wordt de aandacht van Lodewijk Kleijn getrokken. In 1989 verruilde hij een comfortabele bankiers baan in Chicago om in China een IT bedrijf te beginnen, maanden nadat de studenten opstand in China de meeste buitenlanders koude voeten bezorgde. 12 jaar later kon hij zijn bedrijf in Beijing succesvol aan PWC verkopen. Lodewijk richtte vervolgens aan adviespraktijk in London op die grote strategische verander projecten bij publiek private partnerships in gang zette. Door silo’s te slechten, naar iedereen te luisteren en creatieve oplossingen met harde projecten te verbinden wist hij bij de London Underground en een Marine scheepswerf in Engeland trajecten te verwezenlijken die door anderen opgegeven waren. Sinds 2012 is Lodewijk terug in Nederland en combineert hij opdrachten voor bedrijven die de wereld kunnen veranderen met onbezoldigd bestuurswerk bij o.a. de TEDx organisatie.

Richard van de Merwe

Organisatie en Leiderschap Ontwikkeling

Richard van de Merwe zit al 24 jaar bij ondernemers aan tafel in de food en agri. Eerder vanuit directiefuncties bij ING en Rabobank en daarna als ondernemer zelf. Begeleiden en inspireren van ondernemers bij organisatie- en teamontwikkeling met visie én ondernemerschap geeft hem dagelijks energie. Hij weet tot de vraag achter de vraag te komen. “Elk organisatievraagstuk heeft meerdere lagen. Verdieping in een vraagstuk geeft het antwoord om te groeien”. De mens in de organisatie stelt hij hierbij centraal. Het menselijk kapitaal is de kracht achter elke ontwikkeling en groei van het bedrijf. Als horti-expert is Richard onder andere betrokken geweest bij de opzet van innovatiecentra en ontwikkeling van ondernemingen in de horti-business. Tevens coacht hij directies en management in de food- en agrisector.

Desh Ramnath

Visie- & Strategieontwikkeling

Desh Ramnath is een serie-ondernemer met een warm hart voor global impact. Met een passie voor grote dromen, fantasie en strategie gaat Desh graag grote uitdagingen aan die sociale en economische impact verbinden in groei. Als ondernemer, visionary change maker, verbinder en strategisch aanjager heeft Desh uitermate succesvol gehobbyd voor Ministeries, Shell, Apple, Google, SBS Broadcasting, Cartier, Microsoft, Eli Lilly, T-Mobile, Sanoma, Lely en vele anderen. Recent was Desh betrokken bij het initiëren en oprichten van HortiHeroes en is hij als voorzitter van de Raad van Advies betrokken bij Dutch Greenghouse Delta, Vooral startup omgevingen trekken Desh zijn aandacht als investeerder, maar vooral als creatieve en ambitieuze leeromgeving waar hij elke keer weer zichzelf kan challengen op zijn eigen methodieken. Een leven lang leren van je eigen hobbies.

Marcel Ribbens

Marketing en Sales

Marcel Ribbens is al meer dan 20 jaar groeiversneller bij merk-en communicatie gedreven bedrijven, zowel offline als online, zowel lokaal als internationaal. Succesvol als marketing director/CMO bij Unilever, Staatsloterij, Sports Betting en Facebook. Expert op gebied van marketing strategie, bouwen van sterke merken, product ontwikkeling, (e-)commerce en de gehele moderne communicatie mix. Marcel werd verkozen in de top 100 beste marketeers bij de Dutch Marketing Awards (2016 en 2017). Zijn resultaatgerichte aanpak kenmerkt zicht door een sterke consumenten focus en het geloof in zowel de magie (inspiratie/creativiteit) als de logica (data/technologie) van marketing.

Paul Rulkens

High Performances Team

Hoe worden de besten nog beter? Bedrijven als Novartis, McKinsey, UBER, ASML, DSM, Boskalis en Shell werken met Paul Rulkens om alles te halen uit alles wat ze al hebben. Paul is een internationale auteur van twee boeken, en zijn TED talks zijn al meer dan 1.5 miljoen keer bekeken op YouTube. 

Don Spierenburg

Business model innovatie en educatie

Succesvolle bedrijven ontwikkelen en innoveren continu. Want hoewel consolidatie en groei belangrijk zijn, dwingen regelmatige en snelle veranderingen in de markt tot aanpassing van het business model. En verdere ontwikkeling van het bedrijf, de marktproposities en de mensen.

Don koppelt ruime ervaring in het bedrijfsleven, van multinationals als Hyatt International en Philips tot Nederlands MKB, in commercie en consultancy, aan doceren en coaching van internationale studenten (Hotelschool The Hague). Deze combinatie maakt dat hij in staat is om zowel met kennis van zaken én een frisse blik te kijken naar bedrijven in de food industry.

Met zijn focus op hospitality, ‘customer centricity’ en zijn passie voor goed eten op basis van pure ingrediënten, is Don sterk in het vertalen van producten uit de food & flower industry, via customer insights, naar aansprekende customer journeys.

Vragen? stuur ons een bericht!